Tyttö vai poika? -Video

Niin saapui se päivä, kun saimme tietää pienokaisen sukupuolen. Rakenneultra oli viikolla 20+0 Helsingin Bulevardin sikiöseulontayksikössä. Meillä oli aivan ihana kätilö ja ultra oli kaikin puolin mukava kokemus. Halusin kertoa teille sukupuolen heti ultrasta lähdettyäni, mutta pimitin tietoa yli kaksi viikkoa. Minulla oli päähänpinttymä, että haluan täydelliset masukuvat vauvan sukupuolen videon julkaisun yhteydessä.

Täydellisiä kuvia ei tällä kertaa tullut, sillä en yksinkertaisesti jaksanut nähdä vaivaa kuvien eteen. Mennyt viikko on ollut kiireinen (siitä lisää myöhemmin) ja olen stressannut liikaa kuvien takia. Päätin, että en pyri enää täydellisyyteen, vaan teen parhaani jokaisessa tilanteessa. Syntymätön lapsi on jo nyt opettanut, että koskaan ei ole oikea aika toteuttaa asioita. Täydellisyyttä ei ole olemassa.

Katso video ja kurkkaa, tuleeko meille poika vai tyttö!

PS: Osaako joku velho auttaa ja kertoa, miksi uusin wordpress ei lataa videoita suoraan tänne nettisivuille, vaan huutaa kokoajan erroria? Vanhalla versiolla pystyin ladata videoita suoraan blogiin, tällä uudella versiolla en.

Lue myös: