PIÑA Y COCO – 365 päivää unelmien tavoittelua

Kahdeskymmenes päivä helmikuuta vuonna 2017 kirjoitin ensimmäisen blogipostauksen ikinä. Tämä päivämäärä pitää yhä hallussaan eniten katselukertoja sivullani. Multa kysyttiin viimeksi tänään, paljonko Piña y coco -blogilla on lukijoita?

Tässä teille sitä (tylsää) tilastofaktaa:

  • Kävijät blogissa vuoden aikana: 7700
  • Näyttökerrat blogissa vuoden aikana: 16 293 
  • Artikkeleita kirjoitettu yhteensä: 61
  • ..joka tekee per kuukausi: 5
  • Lukijota per postaus: 160
  • Suosituimman postauksen luki: 705
  • Huonosti menestyineimmän puolestaan: 36
  • Suosituin päivä & aika blogissa: keskiviikko, klo 22:00
  • Suosituimmat kuukaudet (so far): Marraskuu 2017 & Helmikuu 2018> blogin suunta on selkeästi oikea!

Yhteenvetona näistä kävijämääristä ja sivulatauksista haluan korostaa, että en seuraa tilastoja johdonmukaisesti. Tiedän etukäteen, mikä kiihottaa teitä ja mikä ei. Onhan se inhimillistä ja ymmärrettävää, että työttömyys, ongelmat ja ero kiinnostavat. Negatiivisuus on selkeä pillumagneetti. Fakta kuitenkin on, että a) ajattelen asioista hyvinkin positiivisesti ja b) noista kyseisistä aihealueista kirjoittaminen tulee aikanaan tiensä päähän.

Aiheisiin syntyy uusia aspekteja. Uusia ulottuvuuksia. Niihin syventyy ja osittain tylsistyy. Jos kirjoittaisin puhtaasti tilastoja tuijottaen, en kirjottaisi itselleni. Kirjoittaisin egolleni, maineen varjolla. Olisin epäaito, eli kaikkea muuta, kuin mitä haluan edustaa. Numeroista sokeutuen, en tukisi arvomaailmaani ja luovuuden energiakenttääni. Tästä huolimatta, sytyn silti väittelystä ja rakastan provosoivia otsikoita.

On kuitenkin eriasia tehdä se rakkaudesta. Rakkaudesta kirjoittamiseen. Kirjoitan koska nautin siitä suunnattomasti. Bloggaamisessa on hienointa oksentaa näppäimistölle kaikki se, mitä sekalainen pääkoppa kullonkin halajaa. Saan tästä sen palan vapautta, ilman ahdistavaa vastuuta. Haluan sekoittaa blogiskeneä, olla uuden aikakauden elämänguru.

Olen aina sanonut, että jään mielummin mieleen negatiivisesti, kuin en ollenkaan. Sen negatiivisuuden pystyn (yleensä) voittamaan myöhemmin puolelleni. Olen vain kohdannut uuden tuttavuuden kanssa ristiriidan. Lyhykäisyydessään haluan sanoa, että blogini on täysin minunlaiseni: raaka, avoin ja rakkaudentäytteinen.

carusel-24

winter-1

Miten tästä eteenpäin? 
Jos toivot Piña y coco -blogille jatkoa, voit siirtää virtuaalitukesi konkreettisesti tähän tilinumeroon: FI88 5721 9420 1994 06.

Tosielämässä jatkan kirjoittamista, pyrkien parantamaan tekstien laatua, tilastoihin katsomatta. Aion keskittyä aiheisiin, joista on aidosti apua niin sinulle kuin minulle. Meille kaikille. Tarkemman vasta päivitetyn blogiesittelyn voit lukea tästä.

Tulevaisuudessa haluan kirjoittamisesta osan ammattiani, joten en paheksuisi pieniä mainostuloja blogissa. Tarkoituksenani on kehittää nettisivuja yhä selkeämmiksi ja linkittää runokokoelmia Instagram tililleni.

Mikä hienointa: Piña y coco -blogin vuoden taipaleen kunniaksi aukeaa pinaycoco youtube -kanava. Videoiden tekeminen tulee olemaan huikea juttu, josta oon mielettömän innoissani! Linkkaan teille kanavan tänne heti kun oon saanut viimeistelyt tehtyä. Until then..

Tykkää / seuraa blogia facebookissa:
pinaycocoblog

Daily stories ja reaaliaikasta kuvamatskua:
pinyataa

Still rockin’ in my converses,

<3 Piña (y coco)