Huh, mitä menoa!

Vilkas ja aurinkoinen viikonloppu! Aamukahvi maistui tänään extrahyvältä. Viimeiset neljä päivää ovat sisältäneet paljon ystäviä ja juhlia. Eilen olo oli kuin krapulassa. Nukuin yhteen, teki mieli mättöruokaa ja otin kahden tunnin päikkärit.

Viime torstaina päätimme lähteä extempore mökille Lohjalle. Saimme isäni auton alle, pakkasimme kaksi koiraa ja hoidimme pakolliset velvollisuudet alta. Ajoimme alkon ja kaupan kautta iltaa vasten mökille ja saavuimme mestoille, juuri kreivin aikaa. Näimme upean auringon laskun ja starttasimme yhden yön get-a-way miniloman. Olimme pakkautuneet pieneen mökkiin kuuden hengen ja kahden koiran voimin.

Mökkireissu sisälsi grilliruokaa, kalastusta, uimista, veneilyä, auringonottoa, eräjormailua ja rentoutumista. Näin äiti peuran ja vauva peuran järven rannalla ja se tuntui maagiselle. Kuin, olisin katsonut tulevaisuuteen, itseäni ja masuasukkia. Todella taianomainen fiilis. Mökkeily oli aivan parasta ja en malttaisi päästä takaisin landelle. Tuon kyseisen tönön vuokrasimme Airbnb kautta, josta löytyi edullisesti ihania mökkejä. Suosittelen chekkaamaan!

Perjantaina ajoimme takaisin kotiin lauantain juhlintoja varten. Lauantaina vietettiin nimittäin meidän tupareita! Päivällä karkeloissa kävivät mummot ja muut sukulaiset, iltaa vasten saapuivat ystävämme. Saimme niin paljon kukkia, että en tiedä mihin laittaisin nuo kaikki kaunokaiset. Join obviously koko viikonlopun holittomia juomia, joita päätin testata oikein olan takaa. Mukaan alkosta tarttui viisi erilaista bisseä ja muutama siideri. Alkoholitonta skumppaa meni muutama pullo.

Olen jo aika guru valitsemaan parhaimmat holittomat bisset. En muuten tajua raskaana olevia naisia, joita ei tee alkoholia mieli. Mun kohdalla ei ainakaan automaattisesti kääntynyt mitään “nyt ei tee mieli alkoholia -nappulaa”, vaan joudun ihan tietoisesti valitsemaan holittomat vaihtoehdot. Yhdeksän kuukautta ilman mitään alkoholia, on mun mielestä aika super pitkä aika. Varsinkin, kun olo on täysin normaali, mutta joutuu elämään näiden rajoitusten kanssa.

Ajattelinkin, että voisin näistä raskausajan rajoituksista kirjoittaa ihan oman postauksen. Todella moni asia on kielletty, varsinkin Suomessa!

<3Pinja