UUDET TYÖKUVIOT

blue-24

blue-26

blue-25

blue-10
Kuvat otettu Sonjan 30 -v synttäreillä 3/3/18 by Linda.

Rupesin äsken kelaamaan, että hetkonen, en oo kertonut teille mun uusista työkuvioista. Kuten mun somekanavissa oon avoimesti puhunut, etsin pidempään aktiivisesti töitä. On tullut ravattua haastattelussa jos toisessa ja etsittyä “sitä oikeaa paikkaa” hotelli-, ravintola-, ja matkailualalta.

Paikkaa ei kuitenkaan löytynyt. Eniten mua jäi harmittamaan, etten saanut “some/ asiakaspalveluvastaavan -paikkaa” Myö -hostellissa Ruskeasuolla. Ihana paikka, valloittavat omistajat ja upeat arvot. Myö on siis itsepalveluhostelli historiallisella alueella, joka työllistää pääosin kehitysvammaisia. Haluan suurella sydämellä suositella vierailemaan täällä!

En lannistunut lukuisista “Ei -vastauksista” (Lue myös: Työtön työnhakija tekee työtävaan marssin päämäärätietoisesti eteenpäin. Unelmilla on tapana toteutua ja niin kävi nytkin! Aloitin nimittäin tammikuussa kirjoittamaan Villa Katayan yritysblogia. Mä oon tästä aivan super innoissani! Tää on mun ensimmäinen konkreettinen saavutus kirjoittamisen saralla.

Meillä on suuret suunnitelmat blogin varalle ja toivon, että pääsen kasvamaan työprojektissa kirjoittajana. Tää ei oo maksettu mainos, mutta jos sua inspiroi juhlat ja tapahtumat -niin käy kurkkaamassa blogiin tästä! Tulevaisuudessa olisi niin siistiä kirjoittaa eri yrityksille freelancerina. Samalla voisin valokuvata, tuottaa videoita ja olla vaan, no -luova.

Sillä kiireellä syntyy harvoin laatujälkeä, jätän huhtikuusta eteenpäin extrakeikat vähemmälle. Tuun keskittymään Villa Katayan duunikuvioihin ja siirryn lisäksi somevastaavaksi/harjoittelijaksi mun tuttavan yritykseen. Tästäkin oon superdyper happy! Pääsen toteuttamaan itseäni monipuolisissa työnkuvissa ruoan, valokuvauksen, somen, markkinoinnin ja kirjoittamisen saralla. Jee, elämä on laiffii!

PS: Auto on saatu myytyä, kiitos kaikille yhteydenotoista! PPS: Sen kunniaksi käyn huomenna katsomassa uutta kompaktikameraa videokuvaukseen, eli mulle saa laittaa viestillä vinkkejä.

<3: Piña

Youtube (soon): pinaycoco

Facebook (on going): pinaycoco.fi

Instagram (trying to be cool AF): pinyataa