TINDER & DEITTAILUN ERI TASOT

Mistä lähtien ihmiset ovat tienanneet elantonsa erilaisilla “Miten toimia Tinderissä?” -kursseilla? Tekikö kyseinen sovellus sinkuista vaativia, pinnallisia ja laiskoja? Saanen epäillä.

Mun edellisestä Tinder -pelaamisesta on nyt melkein kolme vuotta. Silloin sinkkumarkkinoilta tarttui mukaan hyvä mies, joka nyt swaippailee varmasti uusia käyttäjiä. Jos vertaan treffikulttuuria tuolloin & nykypäivänä, ollaan harpattu positiivinen askel eteenpäin.

Haluan antaa ison kädenpuristuksen Tinder -tarjonnasta, joka ainakin vasta-alkajalle on hulppea. Tosin mun tehokkaalla swaippaamisella potentiaaliset miehet ovat vähentyneet huomattavasti.

Suurin miinuspuoli sovelluksen kanssa on epäillä, että tarjontaa on rajattomasti. Kun tuntuu siltä, että swaippi toisen jälkeen vastaan tulee komeampia miehiä. Kunnes heräät todellisuuteen, että Helsinki ei ole sinkkujen paratiisi & kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Tässä mun lyhyen sprintin Tinder -huomiot:

 • Treffeillä käynti on kuin harrastus ja vaatii omistautumista, johon mulla poikkeuksellisesti on aikaa
 • Hyvät matchit loppuvat aikanaan ja aktiivisuus palkitaan
 • Myös nainen voi tehdä reippaasti aloitteen ilman sen suurempaa taka-ajatusta
 • Pelin pelaamisessa pärjää parhaiten ennakkoluulottomalla asenteella
 • Ulkonäkö merkitsee sovellusta käyttäessä, sillä valinnat tehdään hetken mielijohteesta
 • Sovi treffit mahdollisimman nopeasti, sillä live-tilanteessa saat aitoja reaktioita etkä epäselviä vastauksia
 • Aitous palkitaan aina!
sweet-1.jpg
Photo by Jari Lam

Tää deittisovellus keskustelu on hyvä lopettaa tärkeimpään, eli deittailun eri tasoihin. Luin tästä tutkimuksesta, että 80% Tinderin käyttäjistä hyödyntävät palvelua löytääkseen parisuhteen. Siis kahdeksankymmentä? WTF.

Mun hyvä ystävä Rosi kiteytti deittailun näin: “Jos sä step up the game ja annat jäbälle pallon se jäätyy.  Se luulee et on olemassa kaks eri deittailutasoo: 1. joko oot yhes tai 2. et oo yhes.”

Oon jo mun lyhyellä sinkku-uralla kyllästynyt tulkitsemaan missä, milloin ja miksi on hyvä soittaa/laittaa tekstiviesti. Toi viestien arvaileminen on loputon suo & ite tykkään suorasta puheesta. Treffien jälkeen riittää “Kiitos kivoista treffeistä!” tai ” Kiitos, mutta ei kiitos!”

Kerro! ootko sä piirtänyt selkeän viivan seksin ja elämänkumppanin etsinnän välille?

Toki potentiaalinen kumppani täytyy testiajaa, mutta siihen väliin mahtuu aika pirun monta leveliä, jolla ei oo mitään osaa eikä arpaa parisuhteen kanssa. Uskon, että kun oikee ihminen saapuu mun elämään, mun ei tarvii käydä sitä perinteistä keskustelua: “no seurustellaanko me tai sovitaanko, ettei deittailla muita?”

Ristiriitaisin deittailuajatuksin <3: Piña

7 Comments

 1. Pingback: buy cialis
 2. Pingback: ed meds
 3. Pingback: buy erection pills
 4. Pingback: buy erection pills
 5. Pingback: generic sildenafil