Syypää mun hymyyn – BUDAPEST

24.06.2018 klo 21:30: Pakko myöntää, että tämän hetkinen olotila muistuttaa lähinnä pyykkinarulla kuivumassa olevaa pyyhettä. Tuntuu, että mieli ja kroppa ovat käyneet läpi kuukauden mittaisen maratonin. Nyt kun se on ohi, fyysinen väsymys on vallannut kehon. Väsyttää ihan pirusti. Onneksi nyt saa luvan nukkua pitkään, jos vain malttaa.

Ajoimme lauantaina Lappeenrannasta kotiin ja lensin eilen illalla Budapestiin. Perillä odotti hostellin punkka, johon kaaduin heti take-away falafelit syötyäni. Heräsin tähän maanantai aamuun täynnä energiaa, reippaat kymmenen tuntia unta alla. Vanhat addun tossut jalassani päätin ottaa aamulenkin suunnaksi puiston, jossa kuuluisa Széchenyin kylpyläkin sijaitsee.

Puuskutin menemään yhdessä vanhusten, koiran ulkoiluttajien ja innokkaiden turistien. Lenkkitossut jalassa löysin söpön ekokahvilan ja nappasin sieltä mukaani aamupalaa. Päivän agendana oli kierrellä eri kirpputoreja, joista ajattelin kirjoittaa pidemmin blogiin. Lupasin itselleni shoppailla Budapestissä harkitusti, sillä 10kg käsimatkatavarani ovat jo nyt fully-overloaded. (PS: Onneksi universumi oli eilen puolellani ja sain laukun ilmaiseksi ruumaan.)

Nähtäväksi jää, kuinka mahdutan itseni ja ostokseni huomenna isäni prätkän kyytiin. Vähän jännittää, miten mun peppulihakset jaksavat kuusi tuntia pyörän päällä. Tiedettävästi on luvattu kaatosadetta, joten ainakaan ei pitäisi tulla kuuma. Luvassa on vajaan viikon mittainen isä-tytär trippi. Innostus maximus!

Nyt kuitenkin viettämään siestaa fudiksen parissa! <3: Pinja