Mä pidän tauon

Jó reggelt! Dobro jutro! Goedemorgen! Bom dia!

Tässä marssijärjestyksessä toivotan hyvät huomenet, kun starttaan tämän kesän road tripin viikon päästä sunnuntaina. Ennen sitä on kuitenkin edessä kolme työpäivää ja juhannus mökillä. Lisäksi haluan saada kaikki rästityöt tehtyä, joka tarkoittaa pitkiä työpäiviä ennen lomaa.

Olen aikataulutuksen mestari, mutta viime viikkoina olen myöhästellyt paljon. Aika on ollut niin kortilla, että ihan hävettää. Deadlinet ovat paukkuneet, mutta niistä saan syyttää itseäni. Tyhmästä päästä kärsii nyt todistetusti koko kroppa. Tämän kiireen ja sen mukana tulleen stressin keskellä olen unohtanut täysin itseni. Unet ovat jääneet vähille ja roskaruoka on tullut tavaksi.

Energiavarastot eivät ole riittääneet mihinkään ylimääräiseen, joka heijastuu heti tänne blogin puolelle. Yritän suorittaa kaikkea, jolloin en pysty keskittymään mihinkään. Näin ollen on aika pitää taukoa, jotta saan levättyä kunnolla. Mitään dramaattista breikkiä ei ole luvassa, mutta ainakin seuraavan viikon mittainen.

Just tällä sekunnilla tuntuu, että mulla ei ole mitään viisasta sanottavaa. Olen harvoin sanaton. Nyt olen. On aika kuunnella hiljaisuuden kolinaa ja vaipua ajattomaan transsiin. Prosessoida elämää ja aloittaa alusta. Nyt pakkaan keskeneräiset tiedostot kovalevylle, unohdan yksityiskohdat ja vedän peiton korviin.

Hyvää yötä! <3: Pinja

11 Comments

  1. Pingback: cheap vardenafil
  2. Pingback: levitra 20 mg
  3. Pingback: canada pharmacy
  4. Pingback: buy cialis online
  5. Pingback: otc ed pills
  6. Pingback: buy sildenafil