Journal Healing -Työkaluja onnellisempaan elämään

pinaycoco_lisbon_bluedress-3

Tänään tunnen ääretöntä kiitollisuutta. Olen hyvin iloinen siitä, että Charlotte Thibault kysyi minulta, josko haluaisin osallistua hänen kehittämään  “Journal Healing -valmennukseen”. Suomentaisin tämän itse “päiväkirjamaiseksi paranemisprosessiksi”, jossa harjoitellaan mielen uudelleenohjelmointia henkisen hyvinvoinnin ja onnellisuuden näkökulmasta. Ennen kuin paneudutaan valmennuksen saloihin, haluan kysyä sinulta:

Tuntuuko sinusta usein, että olet lopen kyllästynyt toistamaan vanhoja käytösmalleja elämässäsi? Että, samat ongelmat toistuvat ihmissuhteissasi ja etsit vastausta ulkopuoleltasi? Uskotko olevasi oman elämäsi vanki vailla vastauksia? Oletko jojoillut painosi kanssa tai kärsinyt mielenterveysongelmista? Oletko huomannut paino-ongelmien, mielenterveysongelmien tai ihmissuhteiden yhteyden? Sinä olet kenties huomioinut ympäristöäsi ja nähnyt valonpilkahduksia, mutta et ole toistaiseksi osannut käyttää omia työkalujasi pitkäjänteisesti.

Itse ajattelen niin, että meillä jokaisella on ikiomat työkalupakit. Ne auttavat meitä pitämään työkalut sirosti järjestyksessä ja suojassa. Silmämme välittävät viestejä aivoihin työkalujen olemassaolosta ja aivot tulkitsevat ne kuvina. Nuo kaikki työkalut ovat olleet joskus meille opin puutteessa este, kuten ruuvimeisseli. Olen tuijottanut sitä suu ammollaan, ottanut ohjekansion kauniiseen käteeni ja opetellut sen käytön.

Vielä tänänkin päivänä omistan työkaluja, joiden virkaa en ymmärrä. Olen ollut laiska opettelemaan “turhaan”, sillä en ole nähnyt, mitä hyötyä on tietää eri vaihtopäiden käyttötarkoituksista. Ajan kanssa olen ymmärtänyt kaikkien kalujen yhteyden, jotka nimeän nyt mielen luoviksi harjoituksiksi. Universumissa kaikki ovat symbioosissa ja jokaisella ihmisellä pitäisi olla mahdollisuus tutustua itseensä. Vaikka tämä metafora on nyt puhtaasti päästäni keksitty, toimii se mielestäni hienosti mielikuvana Journal Healingille.

Journal Healing pähkinänkuoressa
  • Henkinen valmennus englanniksi
  • 27 sivua luovuutta, yhdistettynä terapeuttisiin ja käytännönläheisiin harjoituksiin, joissa pääsee tutustumaan itseensa hyvin syvällisesti.
  • 9 audioklippiä, joissa Charlotte kertoo hänen oman elämänsä käännekohdista. Lisäksi hän avaa työkalupakkinsa salat, joiden avulla valmennettava saa mahdollisuuden vaihtaa myrkylliset ajatukset positiivisempiin.
  • Boonuksena meditaatioharjoituksia, joissa paneudutaan ihmissuhteiden saloihin.
  • Aligned thinking coach, lisää somessa @charlottethibault
  • psst! Koodilla PINAYCOCO saat 5% alennusta Journal Healing -valmennuksesta tämän viikon sunnuntaihin 12.8.2018 klo 12:00 asti.

Tämä päiväkirjaimaisesti toteutettu valmennus auttaa uudelleen ohjelmoimaan mieltä, henkisen hyvinvoinnin ja onnellisuuden löytämiseksi. Se sisältää kirjallisia työkaluja ja äänitettyjä tarinoita, yhdistettynä luoviin harjoituksiin. Laita minulle viestiä, jos haluat tietää valmennuksesta enemmän tai lähetä kyssäri suoraan Charlotelle.

pinaycoco_lisbon_bluedress-7

pinaycoco_lisbon_bluedress-5
Lisbon, Portugal 2018 // captured by @marielalineva

Mun uskomuksen mukaan, ihmiset kadottavat ensin hengellisen yhteyden, joka on mahdollistanut puhtaan rakkauden ja yhteyden tunteisiimme. Kun nämä yhteydet katoavat on seurauksena älyn sekoaminen ja ruumiillisten oireiden alkaminen. Mä olen itse hyvin keskeneräinen mestariteos tällä planeetalla, joka tarvitsee paljon opastusta ja paranemisaikaa. Sen vuoksi olen todella kiitollinen siitä, että saan käydä Journal Healing – matkan. * Valmennus saatu yhteistyönä

Olen itse ollut Charlotten houstaamassa naisten piirissä, jossa koin syvällistä yhteyttä itseeni. Tässä ringissä pääsin tekemään juurikin Journal Healing -valmennuksen kaltaisia harjoituksia, joten voin sataviisikymmentäprosenttia allekirjoittaa niiden toimivuuden. Tämä kyseinen voimanainen on myös meditaatioguru, jota katson hyvin paljon ylöspäin. Hän on käynyt kahdeksan vuoden matkan omaan mieleensä ja koonnut tämän matkan opit rakkaudella tähän valmennukseen.

Tässä samalla kun kirjoitan, lähetän universumille toivomuksen, että ihmiset ymmärtäisivät tarttua tähän mahdollisuuteen. Haluan korostaa, että JH ei ole mikään pysyvä ratkaisu läsnäoloon, rakkauteen ja onnelliseen elämään. Kaikki lähtee aina itsestä, mutta uskon, että meidän ei tarvitse käydä Charloten tavoin 8 vuoden matkaa oppiaksemme kaikkea tätä. Risteyskohdassa, tämä on opus, johon haluan tarttua kiinni.

VIELÄ OLISI ALEKOODIA JAOSSA KAIKILLE HENKISEN HYVINVOINNIN YSTÄVILLE!

  • Early Bird hinta valmennukselle 222€ (alv 0%) HUOM! Early Bird hinta on voimassa 12.8.2018 klo 12:00 asti, jonka jälkeen valmennuksen hinta 333€ (alv 0%)
  • Koodilla PINAYCOCO saat 5% alennusta Journal Healing -valmennuksesta
  • Löydä sisäinen rauha, klikkaa itsesi kaupoille!

Uskon, että tästä henkisestä valmennuksesta on apua ihmisille, jotka kaipaavat apua elämäntapamuutokseen tai kriisiin. Näen tämän uuden aikakauden oopuksena, johon syventymällä ihmiset pystyvät päästämään irti vanhoista käytösmalleistaan. Tämä valmennus on mieletön mahdollisuus henkisestä hyvinvoinnista kiinnostuneille, ottaa yhä syvällisempi askel itseensä. Olipa elämäntilanteesi mikä tahansa, jos mielenkiintosi heräsi edes pikkiriikkisen, suosittelen lukemaan valmennuksesta lisää täältä.

Oletko sinä valmis vastaanottamaan työkalut kohti onnellisempaa elämää?

<3: Pinja