Huulten täytön neitsyys on nyt viety

Tänään on se päivä, kun joudun kysymään itseltäni: What the fuck did you just do? Joudun selkeästi nyt uudelleen punnitsemaan itselleni tärkeitä arvoja. Opin nimittäin viimeisen viikon aikana kantapään kautta, milloin kannattaa kuunnella sisäistä intuitiotaan.

Olen aina ollut sitä mieltä, että kauneus lähtee sisältä. Ulkoiset seikat, kuten hiukset, meikit, vaatteet ja materia, eivät merkitse mitään. Alleviivaan, materialistiset asia ja ihmisten ulkonäkö eivät ole yhtä kuin kauneus. Ymmärrän silti kauniita sieluja, jotka haluavat saada sisäisen rakkautensa hehkumaan myös ulkopuolelle. Sitä varten on olemassa kauneuskirurgia.

Kuten tiedätte, aloitin uudessa työpaikassani huhtikuun alussa. Meillä tehdään yli kymmenen vuoden kokemuksella esimerkiksi lankakohotuksia, kuorintoja, rasvanpoistoa, hampaiden valkaisua ja huulten muotoilua. Ituhippi sisälläni on aktivoitunut kauneuteen. Tyytyväiset potilaat ovat inspiroineet minua huolehtimaan itsestäni, se on tosiasia.

Työn lomassa uskalsin myöntää ääneen, että olin haaveillut ylähuulen muotoilusta. Nyt kuin hulluuden rajamailla, siihen tuli loistava mahdollisuus. Jos ripsien ja hiustenpidennyksiä ei lasketa, minulle ei ole koskaan tehty kauneutta korjaavia toimenpiteitä. Until now! Tämän luomumuijan huuliin laitettiin nimittäin 1ml hyaluronihappoa.

Himoitsin hieman kohotusta ylähuuleen, mutta en mitään radikaalia muutosta. Haluttu lopputulos havitteli slightly Angelina Jolien huulia, mutta hieman hillitymmin. Toivoin, ettei tutut tai tuntemattomat ihmiset huomaisivat muutosta, kuin positiivisesti. Palaute huulista on ollutkin nimenomaan positiivista, joten pisteet kotiin siitä.

Vaikka loppu hyvin, kaikki hyvin toteutui huulteni kanssa, alusta asti tuntui sitä, että tekisin jotain “laitonta”. Sisäinen ääneni oli huulten muotoilua vastaan. Odotusaulassa istuessani pyörittelin päässäni seuraavanlaisia ajatuksia:

Olenko epäaito jos täytän huuliani? Olen luonnonlapsi, eihän täyteaineet ole minua varten? Palautuvatko huulet koskaan takaisin normaaliin muotoonsa? Olenko valmis tähän? Onko tämä edes tarpeellista?

Väitän, että huulten muotoilu on nykypäivää, laitonta ei lainkaan. Aiheena se jakaa mielipiteitä puolin ja toisin, olenhan itse seissyt molemmilla puolilla kumpuja. Haluan jakaa oman tarinani puhtaaasti sen vuoksi, että se tuntuu luonnolliselle. Huulten muotoilu on henkilökohtainen asia ja näin täyteaineen määrä, toimenpiteestä parantuminen ja lopputulos ovat aina yksilöllisiä.

Mulla tuli jännityskakka ennen toimenpidettä. Turhat pelot onneksi hävisivät kuin tuhka tuuleen hoitopenkissä, sillä toimenpide oli ohi silmänräpäyksessä ja kipu oli täysin siedettävissä. Päädyttiin sairaanhoitajan kanssa laittamaan mulle 1ml täyteainetta, sillä mun huulissa ei 0,5ml jälkeen ollut tarpeeksi näkyvää eroa.

Kotiin päästyäni, kylmäpussin saattelemana, huomasin ylähuuleni turvonneen huomattavasti. Turvotus paheni ja jatkui seuraavat kolme päivää. Lyhyellä työurallani olen oppinut, että se kuuluu asiaan. Minulla tuli toimenpiteestä kolme suhteellisen isoa mustelmaa, jotka lähtivät viikon sisällä. Näitä en pelästynyt, sillä olen mustelmaherkkä.

Paranemisaikana en käynyt saunassa, urheilemassa tai pussaillut (enpä..). Näytin kuitenkin aika barbielta, joten välttelin julkisia paikkoja. Muoto huulissa oli alusta asti mielettömän kaunis, joten odottelin maltillisesti turvotuksen laskua. Valitettavasti huomasin kuitenkin pian, että mun huulet eivät ottaneet täyteainetta vastaan. Tuntui, kuin ne hylkisivät ainetta pois.

Epäluuloisena näytin huulia sairaanhoitajalle, jonka kanssa zuumailtiin niitä suurennuslasilla. Sairaanhoitajamme Tiina tsemppasi minua alusta asti, kehotti pysymään rauhallisena ja odottamaan maltillisesti. Odotin, odotin ja odotin. Sillä mun huulet eivät odottelusta huolimatta parantuneet haluttuun lopputulokseen, päädyimme toisen kerran korjaamaan huulia.

Tuosta korjauksesta on nyt kaksi viikkoa. Ensimmäisellä viikolla huulet eivät olleet ollenkaan esittelykelpoiset, joka harmitti minua syvästi. Olin kuitenkin lähdössä Portugaliin ja toivoin, että pakkaisin mukaani muhkeamman ylähuulen. Lähdin kuitenkin reissuun turvonneiden ja mustien huulien kanssa. Oppia ikä kaikki, nimittäin seuraavan kerran varaan toimenpiteen jälkeen tarpeeksi paranemisaikaa.

Huulet 3 päivää toimenpiteen jälkeen (huomaa epäsymmetria/muhkurat)
orange1.jpg
Huulet tänään 29.4.18 (huomaa, miten täyteaine on tasoittunut kauniisti)

Reissun ajan parantelin huuliani ja päätimme ottaa uusintakatsauksen lomani jälkeen. (Joka tarkoittaa sitä, että katsomme miten täyteaine on muotoutunut huuleen, eli miten happo on pysynyt). Seuraava chekkaus on ensiviikolla. Normaalisti huulten muotoilu sujuu yhdellä kerralla, eikä ole näin kivulias prosessi. Uskonkin, että intuitioni yritti varoitella minua etukäteen tulevasta huulitaipaleestani.

Halusin olla teille rehellinen huulistani, sillä se olisi varmasti tullut esille ennemmin tai myöhemmin. Itseasiassa tarkkanäköiset huomasivatkin jo kauniit, hieman pyöreyttä saaneet, uudet huuleni. Sain painolastin harteiltani, kun kirjoitin tämän postauksen. Lisäksi kuvasin videon aikuisiän aknesta ja siitäkin puhuminen helpotti kummasti. Videon voit katsoa täältä.

Loppuun haluan painottaa kaikille huulten muotoilua tai muita toimenpiteitä harkitseville, että me ihmiset olemme hyvin yksilöllisiä. Minä olin toinen potilas sairaalassamme koko kymmenen vuoden aikana, kenellä täyteaine käyttäytyi ” ei halutulla tavalla”. Suosittelen varaamaan konsultaation ennen huulten muotoilua, se antaa varmasti varmuutta päätöksellesi.

Parsin nyt kasaan kattavaa tietopakettia huulten muotoilusta ja ajattelin tehdä aiheesta videon, jossa voisin vastata teidän mahdollisiin kysymyksiin. Joten, jos sulla heräsi kysymyksiä huuliin liittyen, laita mulle viestiä joko Instagramissa, Facebookissa, sähköpostitse tai kommentoimalla tähän postaukseen. Käyn kyssärit läpi sairaanhoitajamme kanssa ja saatte näin ammattilaisen vastaukset.

PS: Koen olevani yhä erittäin kaunis, niin sisältä kuin ulkoa. Tämä muistutti minua, miten etuoikeutettu olin jo alkuperäisistä huulistani. Tärkeät kauneuteen liittyvät päätökset ovat aina henkilökohtaisia asioita ja kannattaa tehdä harkiten. Vaikka täyteaineet eivät ole lopullisia ja poistuvat oman aineenvaihdunnan mukana, vie se kuitenkin aikaa. Osaan nyt pussailla seuraava miestä eri huulin, arvostaen niiden jokaista poimua. Alla kuvasaldoa mun huulista samalla huulipunalla ennen ja jälkeen huulten muotoilun.

Before (valkoinen kauluspaita) & After (viikko toimenpiteen jälkeen Portugalissa)

Onko sulle laitettu täytettä huuliin, jos niin missä oot käynyt laittamassa? Kauanko täyteaine on pysynyt ja onko lopputulos ollut mieluisa?

Paljon pusuja <3:Piña