ELÄMÄÄ SINKUN SILMIN

Huomenta sinkkusiskot!

Nyt maanantaina voidaan kimpassa huokaista helpotuksesta, sillä mennyt viikonloppu on tänään historiaa. Viikonloppu sinkun silmin kun voi olla toiselle peruskauraa, tai kuten minulle lyhyellä kokemuksella: mahdollisuus tutustua itseeni. Tosin, toi nyt kuulosti hieman pervolle mun korvaan, but oh well boy sitähän se on. Tänään ajattelin lyhyesti skrivata himotuista sinkkuvalinnoista ja sinkkuelämästä viikonloppuisin. Hot or not?

Muistan kun viikonloput oli hohdokkaita baari-iltoja frendien kanssa. Juhlat oli pure magic ja krapulat huomattavasti helpompia. Bileissä tapasi uusia tuttavuuksia ja kaveriporukat oli valtavan isoja. Nykyään paardit tapahtuu pienissä porukoissa, sivistyneesti tapaksia näykkien ja alkuillasta väsähtäen. Seuraava yö menee yrityksistä huolimatta tuiki tuiterissa, toinen liskodiskoissa ja kolmas kokonainen päivä henkisessä krapulassa. C’moon, por favor!

pinki-1.jpg

Pohdin sitten tässä aamulla, että onko sinkkubilettäminen tuon kaiken arvoista? Mitä me sinkut rehellisesti halutaan baari-illoilta, jollei seksiä tai sunnuntai halinallea? Kuinka moni voi rehellisesti todeta, että lähti viettämään ystävän synttäreitä pelkästään hänen, eikä oman yksinäisyytensä vuoksi? Kuitenkin frendipoppoo on vuosien varrella kutistunut ja todennäköisyys “uuteen ihanaan, oikeaan mieheen” tutustumiseen tuiterissa on säälittävän pieni. Mutta, eihän elämä ole niin mustavalkoista ja aina on okey heittää lenkkarit jalkaan ja lähteä himotanssimaan, ihan itsensä vuoksi.

Meitä yksin asuvia on Helsingissä paljon. Kuitenkin ollaan ryhmä, joiden asiat pidetään visusti oman peiton alla. Jos kurkkaat Pivon tai Cityshopparin tarjoukset, saatat ahdistuspäissä pyörtyä “kaksi yhden hinnalla” -diilien määrästä. Mä ainakin itse koen ahdistusta, väsymystä ja moraalikrapulaa illanvietoista. Luulen, että viikonloput on sinkuille yksinäisyyden huipentumaa ja osa meistä lähtee radalle, jottei kokisi niin pahaa riittämättömyyden tunnetta kotisohvalla. Fakta kun on, että perhe-elämää viettävät ystävät, nauttivat sitä kuuluisaa “laatuaikaa” juuri viikonloppuisin. Näin se pe/la iltojen “viettotapa” tuntuu ainakin itselle olevan ikuisuus kamppailua.

Miten te muut sinkut valitsitte tänä viikonloppuna? Miltä ne valinnat tuntuu nyt näin maanantaina ja mikä helpottaa teitä yleisesti pahimpina hetkinä? En varmasti ole ainut, joka kamppailee näiden kahden ääriraja -valinnan kanssa: ostaakko kotiin kaveriksi suklaalevy vai lähteä baariin vetämään shottikännit?

Thank you for the photoshoot @paulina.mitrovitch

Viime viikonloppuna buukkasin tietoisesti yogan lauantai aamulle ja treffit mummolaan sunnuntaille. Näin pyrin “hangover free -elämään.” Puhdas totuus sinkkujen viikonlopuista on suoraviivaisesti tasapaksua. Mutta pyydän, ennenkuin lataatte puhelimeen Tinderin, hyökkäätte ensimmäisen vastaantulijan syliin tai vaivutte epätoivoon, muistakaa olla itsellenne se kaikista rakkain, kokoajan ja jokapäivä.

Onnistunut seksisuhde tai parisuhde vaatii aina pohjalle ymmärrystä ja hyväksyntää omaa itseään kohtaan. Sinkkuelämä kannattaa pyrkiä kääntämään mahdollisuudeksi, voitoksi ja luovuudeksi. Kohtalo on kirjoittanut matkanne kohti sitä sunnuntai poikaystävää tai omaa halinallea..

<3: Piña