Boombox Berliini!

Sormet näpyttävät puhelimen näppäimistöllä toinen toistaan nopeammin. Katse haluaisi kovasti karata oikealle, jossa Berliinin televisiotornin valot vilkkuvat kilpaa. Istun hostellimme ikkunalaudalla ja lämmin tuulenvire hivelee suihkun raikkaita hiuksiani. Tänään olemme nauttineet yli kolmestakymmenestä asteesta Haubentaucherissa, jossa hienon hiekan lisäksi pääsimme pulahtamaan kylmään veteen. Vibat Berliinissä ovat kesähelteillä selittämättämän erilaiset kuin loppusyksystä. Ihan kuin olisin kaupungissa ensimmäistä kertaa ja kaikki olisi uutta, kuin suhteen alkuhuumassa.

En malta mennä nukkumaan, sillä Berliinin yöelämä on uskomaton. En kuitenkaan jaksa bailata, mutta viiniä tekisi mieli. Samalla katseeni kuitenkin huomauttaa käsiini ilmestyneestä selluliitistä. Milloin se ilmestyi tuohon? Ehkä olen juonut tälle päivälle tarpeeksi alkoholia. Aurinko laskee ja nyt näen kirjaimellisesti enää kaupungin valot. Tunnen kuitenkin jotain virkistävää käsivarrellani, joka roikkuu ulkona ikkunasta. Tip. Tip. Tip. Taivas aukeaa täyteen sadetanssiin. Minä mietin tulevan illan vaihtoehtoja.

Päätän lähteä poikien kanssa iltakävelylle. Seison sateessa vilkkaan liikenteen keskellä, Mittessä, jossa hostellimmekin sijaitsee. Kuulen kaukaisesti jonkun sanovan nimeni “Pinja” ja kurkkaan olkani yli oikealle. Miltä sattumalta siinä seisoo ihana ihminen, kenen kansa vasta juttelimme instassa. Miten hauska kohtaaminen! Rupattelemme tovin ja jatkamme matkaa sinne Rieslingin äärelle. Tämä 11,50€/viinilasi oli ehdottomasti kalleinta luokkaansa, joten nautiskelin jokaisesta sentistä, jonka kurkustani alas valutin.

Nälkä kasvoi juodessa ja kävimme vielä iltamurkinalla syömässä vietnamilaista. Tämä meni reissun toistaiseksi parhaimmisto ruokaan, tulinen kookostofu maksoi 7,50€ ja kaikki aistini olivat tästä tyydyttyneet. Meinasin nukahtaa pöytään, joten kämmin nukkumaan eilen 23:00 ja heräsin tänään perjantaina 24.8 klo 9:00 uuteen aamuun.

Tänään olisi ohjelmassa hieman seksikkäiden kuvien ottoa Itä-Berliinissa, oh jeah! Haluaisin myös kiertää muutaman kirpputorin ja katsoa isäni 50 -v pippaloihin mekon. Tosin olen henkisesti ja budjetillisesti varautunut siihen, että en pysty ostamaan mitään. Vaateteollisuudesta kirjoitettuani en ole (thank god!) pystynyt antautumaan shoppailulle. Ennen se oli ehdoton nautinto, nyt enemmänkin vain pakollinen ostotarve saa minut kaupoille.

Anyway, anyhow! Nyt zippailen aamukahvini naamaan ja pistän pikavalmistautumiset peliin, jottei pojat joudu odottelemaan tunti tolkulla. Jos sulla on jotain, mitä haluaisit tietää Berliinistä – pistä kommenttiboksi laulamaan. Nähtäväksi jää kirjoitanko tältä reissulta #pinaycocovinkit – tyylistä postausta. Mitä mieltä te olette, haluaisitteko vinkkejä?

<3: Pinja