BABYSHOWER

Eilen koitti se päivä, kun mut yllätettiin totaalisesti. Suurimman naaman venähdyksen näki varmaankin mun poikaystävä, joka läväytti yllätysuutisen mulle. Sitten mulla menikin pasmat ihan sekasin, kun sain ohjeet, millaiset vaatteet täytyisi pukea. Rupesin miettimään vaihtoehtoja. Ajattelin, että nyt mennään a) dinnerille tai b) babymoonille tai c) babyshowereille.

Näin mun mieli rupesi laukkaamaan tuhatta ja sataa, kun en voinut uskoa, että mut on yllätetty. Oon mestari aikatauluttaja, niin en todella ajatellut, että noihin aikatauluihin saadaan mahtumaan babyshowereita. Ja niin moni pääsi paikalle! Vain muutama mun ystävä ei päässyt, joka sekin on täysin ymmärrettävää. Myöhästyin juhlista tunnin, koska otin oman aikani kotona. Järkytin ja ärsytin varmaan juhlakansaa, haha. Mutta tää kertoo kyllä siitä, että en osannut aavistaa..

Olin antanut tapani mukaisesti muutaman ohjeen babyshowereihin liittyen. Halusin, että juhlat on mahdollisimman helpot kaikille, eikä kenenkään tarvitse nähdä suurta eforttia. En halunnut vaippakakkua, leikkipiirejä tai mitään jenkkijuttua. Mulle tärkeintä oli, että nään mun ystäviä ja perhettä. Tarjottavat oli niin kohdallaan ja söin itseni ihan ähkyyn. Nytkin meidän jääkaappi on tupaten täynnä ruokaa.

Mun mielestä oli ihailtavaa, miten paljon vaivaa kaikki kuitenkin näkivät. Oli porkkanakakkua, mustikkapiirakkaa, muffinsseja, suklaakakkua, hedelmämonsteri, suolaista piirakkaa, salaattia ja ihanaa kuohuvaa. Oli musiikkia, ilmapalloja (best), koristeluita ja mahan maalausta. Toi masun maalaus tuntu tosi terapeuttiselle, kun joku siveli hitaasti masua pensselillä. Tää oli musta ihan mielettömän söpö idea! Kuulemma Brasiliasta kotoisin oleva babyshower -perinne. Ja niin mun näköinen ohjelmanumero.

Lahjaksi sain kolme hierontalahjakorttia ja pedikyyrin, jotka kaikki tulevat todella tarpeeseen. Tuo hierontapiste on kirjaimellisesti viereisellä kadulla meidän kotoa, joten matka nautintoon on lähellä. Ja no, jalat mulla on karseassa kunnossa duunin puolesta. Pedikyyriin ajattelin mennä asap, varmaan jo ensi viikolla. Sain myös ihanan hoitolaukun mun äidiltä. Hoitolaukun sisällä oli pojalle kaikkia vaatteita ja tarvikkeita (mm. kestovaippoja, best). Aivan ihana lahja! Sitten sain villasukkia, kirjeen ystävältä, namusia synnärille ja kasapäin hyvää mieltä.

Ilta huipentui kattoterassille saunaan, jossa istuttiin 22:30 asti. Kun kömmin eilen yöllä sänkyyn 01:30, en meinannut saada unta, kun mietin vain, miten onnekas olenkaan. Kaikki mun ystävät. En oikeasti tiennyt, että ihmiset välittää meistä niin paljon. Tai tiesin, mutta silti se jaksa yllättää, kerta toisensa jälkeen. Rakkaus. Kiitos tuhannesti teille kaikille. Kiitos kun olette meidän tukena. Olin itku kurkussa, kun lähtö juhliin tuli ja istuin autossa autuaan tietämättömänä tulevasta. Kiitos! <3

PS: Illan kuvasaldo on muiden puhelimilla otetut kuvat, kun mun kamerasta jäi muistikortti kiireessä kotiin. Kuvat kertovat silti kaiken oleellisen <3 Ihanaa oli!